Verhuur hondenrolstoel

Vaak is de prijs voor de aanschaf van een nieuwe hondenrolstoel (€ 400,- tot € 450,- voor een middelgrote tot grote hond) een begrijpelijk obstakel voor bezitters van een hond met uitvalsverschijnselen aan de achterhand of van een hond, die na een rugoperatie moet revalideren.

Bekijk de video’s van vier heel tevreden klanten!

Honden met bijvoorbeeld DM kunnen door het gebruik van een hondenrolstoel nog langere tijd van hun wandelingen genieten.  Bovendien is de beweging een goede therapie, die de spijsvertering stimuleert en mogelijk het verloop van de ziekte enigszins vertraagt.

De ervaringen zijn over het algemeen zeer positief. Het kan echter zijn, dat de hond het niet prettig vindt,  dit kan komen omdat de kwaal te pijnlijk is (in geval van een artrose of hernia) en dan hebt U met een gekochte rolstoel dus een probleem.

Daarom verhuren wij gebruikte, maar in goede staat verkerende rolstoelen voor honden met een stokmaat vanaf ongeveer 45 cm.
Wij hebben een 4-wielige rolstoel, speciaal voor revalidatie en 2-wielige rolstoelen voor honden van verschillende grootte, van Springer Spaniels en Labradors tot (vanzelfsprekend) herdershonden en sommige doggen, maar voor een Mastiff zal het moeilijk worden.

De huur bedraagt € 25,- per maand, over te maken op de rekening van de Stichting Gezonde Duitse herder. Wel dient er een borgsom van € 150,- betaald te worden, die vanzelfsprekend terugbetaald wordt bij het retourneren van de rolstoel.

U dient zelf met Uw hond te komen, zodat we de rolstoel op maat kunnen instellen en U instructies te geven over het plaatsen van de hond in de rolstoel.
Uw hond moet wel kwiek en verder gezond zijn en voldoende kracht in zijn/haar voorpoten hebben. U dient een gezondheidsverklaring van u dierenarts in te leveren.

U kunt contact opnemen met:
secretaris@gezondeduitseherder.nl

Algemene Voorwaarden
Overeenkomst van uitleen/verhuur

Hondenrolstoel huren Hondenrolstoel huren Hondenrolstoel huren