Verhuur hondenrolstoel

Hondenrolstoel huren?

Hondenrolstoel huren? Wij verhuren gebruikte, maar in goede staat verkerende hondenrolstoelen voor honden met een stokmaat vanaf ongeveer 45 cm.

 

Hondenrolstoel huren of zelf aanschaffen?

De aanschaf van een rolstoel voor een hond kan een begrijpelijk obstakel zijn voor hondenbezitters. Wij verhuren hondenrolstoelen voor middelgrote tot grote honden die vanwege gezondheidsproblemen moeten revalideren, of uitvalverschijnselen hebben.

Wij verhuren rolstoelen van het merk Walkin Wheels, deze worden geleverd door www.dierenbenodigdheden-online.nl.

 

Hondenrolstoel huren voor degeneratieve myelopathie

Honden met bijvoorbeeld degeneratieve myelopathie (afgekort DM) kunnen door het gebruik van een hondenrolstoel nog langere tijd van hun wandelingen genieten. Bovendien is de beweging een goede therapie, die de spijsvertering stimuleert en mogelijk het verloop van de ziekte enigszins vertraagt.

 

Kosten huur hondenrolstoel

De huur bedraagt € 25,- per maand, over te maken op de rekening van de Stichting Gezonde Duitse herder. Wel dient er een borgsom van € 150,- betaald te worden, die vanzelfsprekend terugbetaald wordt bij het retourneren van de rolstoel.

 

Het aanmeten van de hondenrolstoel

U dient zelf met uw hond te komen, zodat we de rolstoel op maat kunnen instellen en u instructies te geven over het plaatsen van de hond in de rolstoel. Uw hond moet wel kwiek en verder gezond zijn en voldoende kracht in zijn/haar voorpoten hebben. U dient een gezondheidsverklaring van u dierenarts in te leveren.

 

Contact opnemen

U kunt contact opnemen met:
secretaris@gezondeduitseherder.nl

Algemene Voorwaarden
Overeenkomst van bruikleen/verhuur

Hondenrolstoel huren voor honden met DM of degeneratieve myelopathie
Hondenrolstoel huren voor honden met DM of degeneratieve myelopathie