Nieuws

Februari 2024

Samenwerking met de NODHV

Onlangs werden wij uitgenodigd door de Nederlandse Oud Duitse Herdershonden Vereniging (NODHV) tot het bijwonen van de show welke gegeven werd op 18 februari 2024.

Onze voorzitter Hans Mijnheer is op deze uitnodiging ingegaan en heeft mooie gesprekken gehad met Fred Vogels. Fred is de penningmeester van deze mooie vereniging.

Tijdens deze ontmoeting werd al snel duidelijk dat we één gezamenlijk doel hebben: het bevorderen van de algehele gezondheid van de Duitse Herder.

In navolging van deze kennismaking heeft er een online kennismaking plaatsgevonden en ook deze kennismaking is zeer prettig verlopen.

Er is onder andere gesproken over het belang van een goed fokbeleid. De NODHV heeft strenge maar redelijke regels met betrekking tot het fokbeleid en daar zijn wij als stichting heel erg blij mee. Op de website van de NODHV zijn deze terug te vinden, alsmede de aangesloten fokkers.

Wij als stichting gezonde Duitse Herder verwijzen u graag naar de NODHV om in contact te komen met een fokker die aangesloten is bij de NODHV. 

Als extra tip willen wij adviseren om eens rond te kijken op de website van de NODHV.

 

Juli 2023

Vanaf vandaag te bestellen.

Een RVS plaatje met daarop een afbeelding met naam van uw Duitse Herder. Helemaal handgemaakt, geen massaproductie.

Het plaatje heeft de volgende afmetingen: 5.5 cm breed en 8.5 cm lang.

Voor slechts € 25,00 is dit vanaf vandaag bij ons te bestellen. U ondersteunt met uw bestelling ons werk.

Stuur uw aanvraag samen met de naam van uw herder en een foto (bij voorkeur alleen van het hoofd ) naar: secretaris@gezondeduitseherder.nl en wij doen de rest.

 

Eerste 6 maanden van dit jaar

 

In de eerste zes maanden van 2023 zijn wij hard aan het werk geweest om onze activiteiten verder uit te breiden. Wij hebben onder andere nieuwe kleding gekocht, onze voorraad hondenrolstoelen totaal vernieuwd en uitgebreid en het bestuur uitgebreid. Daarnaast wordt dit jaar nog een depot voor de verhuur van rolstoelen in België geopend.